Om foreningen og dens bestyrelsesmedlemmer

Foreningen af Traveropdrættere i Danmark blev grundlagt i 1938 og har i dag ca. 300 medlemmer.

Bestyrelsen består af 7 personer blandt hvilke, der er valgt et forretningsudvalg på fem, som sammen med sekretariatet varetager driften. Sekretariatet er altid er behjælpelig ved spørgsmål og med rådgivning.

Foreningens formål er at fremme den danske traveravl gennem køb og/leje af hingste til opstaldning, eller ved formidling af sæd. Foruden at virke som udbyder af avlshingste, står foreningen som arrangør af forskellige arrangementer for vore medlemmer. Foredrag, åbent hus-arrangementer hvor der, foruden at se vore hingste, også er mulighed for at mødes og få en snak.

Som medlem kan du få direkte indflydelse. Foreningen er geografisk delt op i sektioner med en egen bestyrelse og formand. I sektionerne afholdes møder og arrangementer du kan deltage i. Ligeledes har du her en let adgang til at komme med gode råd og at få indflydelse i foreningen.

Denne hjemmeside (http://www.travavl.dk) giver dig også mulighed for at være opdateret med hensyn til nyheder, arrangementer m.m.

Før hver bedækningssæson udsendes et hingstekatalog til alle vore medlemmer. Et meget væsentligt område for foreningen er varetagelsen af opdrætternes interesser i bredeste forstand - at være deres "fagforening". Ud over at hjælpe i specifikke sager betyder det, at sikre vore medlemmer de bedst mulige vilkår at udøve deres hobby/erhverv på. Foreningen kæmper løbende for en forbedring af de aktuelle forhold.