Sekretariatets kan altid træffes enten på tlf. 3250 6535 eller mobil 4010 3163.

Foreningen af Traveropdrættere i Danmark blev grundlagt i 1938 og har i dag ca. 500 medlemmer. Bestyrelsen består af 14 personer blandt hvilke, der er valgt et forretningsudvalg på fem, som sammen med sekretariatet varetager driften. Sekretariatet er altid behjælpelig ved spørgsmål og med rådgivning.

Foreningens formål er at fremme den danske traveravl gennem køb og/leje af hingste til opstaldning, eller ved formidling af sæd. Foruden at virke som udbyder af avlshingste, står foreningen som arrangør af forskellige arrangementer for vore medlemmer. Foredrag, åbent hus-arrangementer hvor der, foruden at se vore hingste, også er mulighed for at mødes og få en snak.

Før hver bedækningssæson udsendes et hingstekatalog til alle vore medlemmer. Et meget væsentligt område for foreningen er varetagelsen af opdrætternes interesser i bredeste forstand - at være deres "fagforening". Ud over at hjælpe i specifikke sager betyder det, at sikre vore medlemmer de bedst mulige vilkår at udøve deres hobby/erhverv på. Foreningen kæmper løbende for en forbedring af de aktuelle forhold.